* Καλωσήρθατε στον ιστότοπό μας * Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Αθανασόπουλο Παναγιώτη! * Οι εγγραφές ξεκίνησαν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στo τηλέφωνo 211.4084226 / 6973801075 *

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν προετοιμασία οι Λέοντες


Με όνειρα ,φιλοδοξίες και υπόσχεση για πολλή δουλειά,ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους,στο γήπεδο του Μακρυγιάννη,οι Λέοντες Καμινίων.

Οι ποδοσφαιριστές πήραν μια πρώτη γεύση για το τι τους περιμένει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας,ενώ στα "πορτοκαλί" εμφανίστηκαν και οι νέες μεταγραφές της ομάδας του Βασίλη Τσιάκαλου,έχοντας και εκείνοι μια πρώτη γνωριμία με τους νέους τους συμπαίχτες.

Πριν την προπόνηση,τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας,Ιωάννης Ηλίας,ο οποίος διαμήνυσε στους ποδοσφαιριστές πως η διοίκηση θα είναι κοντά στην ομάδα και πως στόχος είναι να πάει όσο καλύτερα γίνεται,δείχνοντας έτσι τις φιλοδοξίες του για τον σύλλογο.

Ο πρόεδρος της ομάδας κος. Ιωάννης Ηλίας
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής της ομάδας,Βασίλης Τσιάκαλος,τονίζοντας πως επιδίωξη του είναι να φτιάξει μια ομάδα που θα στηρίζεται στην πειθαρχία,στο οικογενειακό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαριστές και πως τους περιμένει σκληρή δουλειά,έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο Άλσος Αιγάλεω,ενώ θυμίζουμε πως έχουν γίνει γνωστά τα εξής φιλικά:

30/8 ΑΟ Κορυδαλλός
31/8 Ίκαρος Καλλιθέας
10/9 Ηρακλής Πετρούπολης
20/9 Διαγόρας Αιγάλεω
27/9 Φοίνικας Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου