* Καλωσήρθατε στον ιστότοπό μας * Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Αθανασόπουλο Παναγιώτη! * Οι εγγραφές ξεκίνησαν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στo τηλέφωνo 211.4084226 / 6973801075 *

ΙστορίαΟ Αθλητικός Όμιλος Λέοντες Καμινίων δραστηριοποιείτε στο Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή των Καμινίων.

Το όραμα της δημιουργίας ενός αθλητικού ομίλου είχε ξεκινήσει από το 2004 όταν τότε κάποια από τα μέλη του Ομίλου μας ήταν στο σύλλογο γονέων δημοτικού σχολείου της περιοχής μας. Τότε ξεκίνησε και η ενασχόληση τους με το Ποδόσφαιρο , αφού στο καταστατικό των δραστηριοτήτων του σχολείου προστέθηκε το ποδόσφαιρο.

Το ενδιαφέρον αρκετών παιδιών & γονέων της περιοχής που επιθυμούσαν να εντάξουν τα παιδιά του στην σχολική κοινότητα μεγάλωνε και έτσι πάρθηκε η μεγάλη απόφαση.

Το 2011 μια παρέα 23 ατόμων που του ένωνε η αγάπη τους για τον αθλητισμό αποφάσισαν την ίδρυση του Αθλητικού Ομίλου Λέοντες Καμινίων 2011.

Το όνομα μας εμπνευσμένο από ένα μαρμάρινο γλυπτό που προσομοιάζει με τον « Λέοντα της Χαιρώνειας ». Η επιβλητική παρουσία του μνημείου που είναι τοποθετημένο στην είσοδο του κεντρικού λιμένα του Πειραιά είναι ένα αντίγραφο του γλυπτού ύψους 3 μέτρων το οποίο κοσμούσε το Πειραιά μέχρι το 1687 όταν το απήγαγε ο Φραγκίσκος Μοροζίνης. Σήμερα στο Πειραιά φιλοξενείτε το αντίγραφο του γλυπτού ενώ το αυθεντικό κοσμεί την είσοδο του ναυστάθμου της Βενετίας.

Σήμερα ο Αθλητικός Όμιλος Λέοντες Καμινίων έχει κάνει πραγματικότητα το όνειρο του 2011 και έχει δημιουργήσει τμήματα ποδοσφαίρου για αγόρια ηλικίας από έξι (06) ετών που απαρτίζουν τα μικρά τμήματα των υποδομών μας και φτάνει μέχρι την Αντρική μας ομάδα που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Γ’ Πειραιά.

Παράλληλα από φέτος προσθέτουμε μια νέα σελίδα στην Ιστορία μας & δημιουργούμε τμήματα ποδοσφαίρου για κορίτσια & γυναίκες!

Στόχος όλων μας είναι να φέρουμε τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό αλλά και  να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας μας. Ο αθλητισμός δε γνωρίζει διακρίσεις .. δεν έχει φύλο ή χρώμα !

Στον Όμιλο μας θα βρείτε τμήματα υποδομών για αγόρια & κορίτσια ηλικίας από έξι έως δεκαοχτώ ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία μας στην οδό Θήρας 79 στα Καμίνια. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου