* Καλωσήρθατε στον ιστότοπό μας * Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Αθανασόπουλο Παναγιώτη! * Οι εγγραφές ξεκίνησαν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στo τηλέφωνo 211.4084226 / 6973801075 *

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ήττα 3-0 για Λέοντες από τον Ίκαρο


Την ήττα με 3-0 γνώρισαν οι Λέοντες Καμινίων,από τον Ίκαρο Καλλιθέας,στο δεύτερο φιλικό τους τεστ για φέτος.
Οι δυο προπονητές,έβγαλαν σημαντικά συμπεράσματα για την κατάσταση των παιχτών που υπάρχουν στο ρόστερ,καθώς και των υπο δοκιμή ποδοσφαιριστών.Οι Καμινιώτες είχαν πολύ καλή απόδοση κατά διαστήματα,με την ομάδα του Ικάρου να είναι όμως πιο έμπειρη.
Μην ξεχνάμε ότι τις δυο ομάδες ,χωρίζουν δυο κατηγορίες με τον Ίκαρο,μάλιστα να είναι εν δυνάμει πρωταθλητής στην Α Πειραιά.Άλλωστε τέτοιου είδους φιλικά,έχουν στόχο να ανεβάσουν τον πήχη στους Λέοντες και να τους καθιερώσουν στην συνείδηση των ποδοσφαιρόφιλων.

Μεταξύ των δυο προπονητών,του Βασίλη Τσιάκαλου και του Γιώργου Δρακόπουλου υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός,ενώ,ο προπονητής των Λεόντων,συνομίλησε και με παλιούς γνωστούς του όπως τον ποδοσφαριστή Καραμίντζα με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλαιότερα στην Κύπρο Κορυδαλλού και τον Ρεντόν Σεχού,που έχουν βρεθεί αντίπαλο στο παρελθόν.

Επόμενο φιλικό για τους Λέοντες είναι με τον Ηρακλή Πετρούπολης στις 10 του μήνα.

πηγή: www.sportactive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου